Post by neutradcanivi on Feb 10, 2022 16:15:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite primogems ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
δεν είναι κακό στην πραγματικότητα μπορώ να σας πω παιδιά που προσπάθησαν να το φτιάξουν, δεν υπήρχαν τόσες πολλές προσθήκες, αλλά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, αλλά κατά τα άλλα είναι πραγματικά πολύ καλό
είναι αυτό που περιμένεις..
αν έχει τύπο ιστορίας, τότε είναι το καλύτερο παιχνίδι 4 ποτέ
Θεός κακός καλός κακός καλός κακός καλός
Παιχνίδι απάτης μην αγοράζετε τίποτα από αυτό. Πήρα το πακέτο για αρχάριους και μου είπε τρεις φορές ότι η αγορά απέτυχε, αλλά με χρέωσε τρεις φορές. Κακή εφαρμογή
Ασχημο παιχνίδι
Πάρα πολλές διαφημίσεις f****
Toy Army: Draw Defense Strategy jvp
Πλήρωσα για καμία διαφήμιση, αλλά εξακολουθώ να έχω διαφημίσεις. Έκανα μέση 3,00 £ για τίποτα
(Η γνώμη μου) Αυτό το παιχνίδι είναι υπέροχο, διασκεδαστικό και διασκεδαστικό αν κάποιος ψάχνει για ένα εύκολο παιχνίδι μάχης πρέπει να το κατεβάσει γιατί τα παιχνίδια είναι πολύ εύκολα τώρα στο επίπεδο 105, αλλά υπάρχει ένα πράγμα, όταν είσαι στο επίπεδο 105 γίνεται αρκετά δύσκολο, οπότε ο προγραμματιστής μπορεί να σας διευκολύνει γιατί δυσκολεύομαι να το ξεπεράσω. Α και btw δεν υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις για να μην εκνευρίζεστε οκ ευχαριστώ dev.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά πληρώνεται για καμία διαφήμιση και εξακολουθεί να λαμβάνει διαφημίσεις, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό, επομένως η χαμηλότερη βαθμολογία.
Τι παιχνίδι
Οι προσθήκες είναι κακές, γι' αυτό απλώς απαλλάξτε τη γυναίκα σας από καμία προσθήκη
мусорная бяка
Ωραίο παιχνίδι. Θα το έπαιζα περισσότερο αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικό με τις διαφημίσεις μετά από κάθε στάδιο.
ωραίο και απλό, μου αρέσει
ειναι διαφορετικο.
υποθέτω ότι είναι η δεξαμενή μου, υποθέτω ότι είναι καλή qlsubf bdhc boo bee all my tank epic look ekxusb ks hfd a all
Είναι το χειρότερο παιχνίδι όταν είσαι στο wave 25
2ο επίπεδο. απλά χαλαρώστε αμέσως. Θα δώσει πιο ολοκληρωμένη κριτική αφού παίξω περισσότερα από 5 λεπτά
Γεμάτο διαφημίσεις και χάσιμο χρόνου
δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις τέλεια
Το παιχνίδι δεν είναι τίποτα σαν διαφήμιση. Πραγματικά απογοητευτικό.
Προσθέτει r μια χαρά αλλά αν θέλουμε να δούμε για ενισχυτές είναι μια χαρά. Αλλά συνεχίζω να δημοσιεύω είναι ενοχλητικό
1 αστέρι λόγω προσθηκών
Διαφημίσεις κάθε 30 δευτερόλεπτα
Προσθέτει προσθέτει προσθέτει😡👿👎👎👎
Η απενεργοποίηση της παρακολούθησης διαφημίσεων βάζει ένα ηλίθιο banner στην οθόνη.
δεν είναι πολύ καλό παιχνίδι και δεν χρειάζεται wifi
Toy Army: Draw Defense Strategi rlp
Toy Army: Draw Defense Strategi rlp
Είναι διασκεδαστικό να παίζεις
Zombie Evolution: Idle Game פנאי oqxy
da δεν είναι καλό παιχνίδι
new worlds plz και το παιχνίδι είναι πολύ καλό και περισσότερα στρατεύματα plz ty
Η ταχύτητα του μελανιού πρέπει να πάει λίγο πιο γρήγορα στο πρώτο στάδιο
Το παιχνίδι είναι εντάξει. Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να χρησιμοποιείς όλα τα παιδάκια σου για να αντιμετωπίσεις τα κύματα, αλλά ο όγκος των διαφημίσεων είναι εξωπραγματικός. Έκανα απεγκατάσταση μετά από όπως το επίπεδο 10, επειδή είναι μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο και κάθε αγορά ζευγαριών.
Είναι ένα διασκεδαστικό και σε κάποιο βαθμό ικανοποιητικό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές έκανα κλικ σε μια διαφήμιση για να πάρω άλλη μια κατάρα και το βίντεο δεν φορτωνόταν και δεν μου έδινε την κάρτα
είναι κάπως καλό αλλά 4/5
Τελιο
ωραίο παιχνίδι αλλά μικρό μέρος
Καλό παιχνίδι, αλλά δεν έχω αρκετά χρήματα για να πάρω τα θρυλικά στρατεύματα.😣😣
Για άλλη μια φορά άλλο ένα άπληστο παιχνίδι όπου κάθε 5 δευτερόλεπτα έχετε μια διαφήμιση. Πολύ ενοχλητικό πώς έγιναν τα παιχνίδια goole.
Διασκεδάζω παίζοντας αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει τόσο πολύ. Το πρόβλημά μου: πραγματικά δεν μου αρέσει όταν πρέπει να παρακολουθήσετε προσθήκη για να πάρετε την κάρτα. Αλλα είναι ΟΚ
Η αγορά χωρίς διαφημίσεις εξακολουθεί να δείχνει διαφημίσεις, απάτη!
Πάρα πολλές διαφημίσεις