Post by neutradcanivi on Feb 10, 2022 16:09:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking City - Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej monet ▞▞▞
▞▞▞ Cooking City - Cooking Games 2022 version ▞▞▞
te same reklamy
Cooking City: Restaurant Games Spillehall cbhu
Ta gra jest fajna i uczciwa, dopóki nie osiągniesz 27. poziomu sushi, a potem zapomnij, że musisz kupić, aby zakończyć. Typowa dla tego typu gry jest to gra typu feed me.. Wymagane nie fair play $$$$. Nie recenzuj tej gry na wczesnych etapach, to przynęta i prawdziwa szybka zmiana. Myślę, że zaszedłem dość daleko, ale nie jest to gra, w której można podawać $ jako jednostronną. Czas na usunięcie
Drogi Drużynie Twoja gra jest naprawdę dobra. Ale z ostatnich Adv z Amazon jest spory problem. Wygląda na to, że zapomniał o przycisku EXit. Sprawiając, że straciłem wiele klejnotów. Proszę rozwiązać ten problem PS: 02/08/2020 Drogi zespole Dziękuję za odpowiedź, obecnie nie ma zawieszeń, ALE jeśli ponownie się z nimi zmierzę, z pewnością zaktualizuję: Bóg zapłać wam wszystkim
Podobała mi się ta gra, dopóki nie zdałem sobie sprawy, że algorytm naprawdę gra przeciwko graczowi. Konsekwentnie doszedłem do końca każdego poziomu tylko po to, by potrzebować 3 graczy więcej lub 30 sekund więcej, których po prostu nieśmiałem zdobyć z klejnotami, które miałem. Oznacza to, że musiałbym kupić pakiet, aby kontynuować. Zrobiłem to dzisiaj. Trzy razy. Nie mam nic przeciwko płaceniu 0,99 lub 2 USD dziennie za grę. Zdaję sobie sprawę, że muszą zarabiać, ale ta gra oszukuje graczy, aby nie wygrywać.
Świetna gra, dopóki jej nie otworzysz i nie stracisz połowy postępów... Aktualizacja: przywracają moje postępy. 2 kciuki w górę ode mnie!
To znaczy, było w porządku, ale nie poleciłbym tego. Gra była naprawdę kiepska na wszystkich urządzeniach. Moje oczekiwania nie były wysokie, ale gra była w ogóle dobra. Gdyby jego gra została zaktualizowana i przerobiona, może bym w nią zagrała, ale jeśli nie, to przepraszam, ale ta gra nie jest dobra 😭
Cooking City: crazy chef' s restaurant game - PHONEKY
Cooking City - Cooking Games Arcade wlit
Naprawdę podoba mi się ta gra, jest uzależniająca, ale chciałbym, żeby ceny uaktualnień były niższe
Cooking City - Cooking Games Arcade wlit
Nie wiem czemu ale gra przestała działać aktualizacja nic nie daje wywala mnie do pulpitu
Bardzo lubię tę grę, ale utknąłem na poziomach 118 i 120 od tygodni i nie mogę ich ominąć. Mam tylko 2 diamenty, ale 118 000 monet i rozegrałem wszystkie poziomy, aby otrzymać dodatkowe diamenty. Nie zamierzam wydawać własnych pieniędzy tylko na grę, więc muszę go odinstalować. Bardzo rozczarowany.
Rozgrywka jest fajna, dość wymagająca... Ale nie jest przyjazna dla użytkownika. Powinieneś płacić za reklamy za darmo, jeśli nie chcesz widzieć irytujących reklam między poziomami. Impreza food truck jest prawie niemożliwa do pokonania bez doładowania, a nagroda, którą dostajesz, jest skąpa. Musisz wykonać ciężką pracę za bardzo małą nagrodę. Moneta, której potrzebujesz, aby ulepszyć swoje narzędzie, staje się droższa, niż możesz sobie wyobrazić. Jeśli nie jesteś cierpliwym graczem, nie próbuj nawet tej gry... Zaufaj mi.
Hungry Dragon Žaid. automat. habg
My Cooking (7.3.5017) pobierz na Androida apk - Captain ...
niesamowita gra! To wyzwanie, musisz codziennie budować nowe umiejętności
Jest super!
Uzależniłem się po odtworzeniu go na telefonie mojego przyjaciela. Wtedy poziom sklepu z burgerami jest śmiesznie trudny. Tyle klientów i 1 raz prosząc o 5-8 hot dogów z tylko 2 patelniami hotgods. Zwariowany. Odinstalowałem go po graniu przez 2 godziny bez przerwy
Uwielbiam tę grę, ale na 36 poziomie pizzerii jest zbyt trudna, użyłem całego mojego wzmacniacza, aby osiągnąć 2000 monet i kupiłem kolejne 30 sekund, używając klejnotu, którego nie przeszedłem… jak to się dzieje, gdy osiągamy ten poziom. .. a klient jest zbyt leniwy, oszukał 6 sekund przed złożeniem zamówienia... stresujący?
to bardzo dobra gra. Możemy w tym ćwiczyć koncentrację.
Graj online w nowe gry zręcznościowe na Desura
Dlaczego sprawiliście, że dany poziom jest tak trudny i niemożliwy do wygrania… wszystkie te bzdury o gotowaniu są śmieciami, nadchodzi określony czas, w którym utknąłeś i nie możesz kontynuować.
gra jest dobra, jednak te sprzęty są drogie, nie mogę nawet grać, aby przejść na wyższy poziom... i muszę wydać wszystkie moje klejnoty i inne opcje, aby przejść dalej.
Cooking City - Cooking Games Аркаде nay
po prostu świetnie?
Ogólnie podobała mi się gra, ale zaoszczędziłem 38 klejnotów, aby mieć możliwość otrzymania dodatkowych 30 sekund na koniec mojego poziomu za nie otrzymanie wygranej kwoty. Po kliknięciu przycisku, aby to zrobić, moje 35 klejnotów zniknęło i nie ma dodatkowych 30 sekund. Następnie pojawia się monit o zakup klejnotów. Gdzie się podziało moje 35 klejnotów za moje dodatkowe 30 sekund? Odinstalowuję. Jestem zbyt dramatyczny, tak!
super gra polecam
Kategorie: Games/Kids, Games/Educational, Education – Gry/Dzieci, ... Cute Food – Cooking App for Kids – polskie aplikacje w App Store
Super gra polecam
Poziomy są zabawne na początek. Kiedy wszedłem do sklepu z pączkami, wydaje się, że więcej poziomów wymagało ulepszeń, aby je ukończyć. Ostatni poziom wydaje się niemożliwy nawet przy wielu powerupach. Jestem przygnębiony, ponieważ podobało mi się granie w tę grę, ale nie zapłacę za nią z góry. Lubię wyzwania, ale wydaje mi się to zbyt trudne jak na darmową grę. Nie mam nic przeciwko czekaniu i oszczędzaniu na dodatki, ale wydają się trudniejsze do zdobycia w dalszej części gry.
spoko
Cooking City: Restaurant Games Spillehall cbhu
⓵generator Monety-Klejnoty-Cooking Fever HACK 2022
świetna gra! szybkim tempie. Jak na razie podoba mi się.
Uwielbiałem tę grę, a teraz jest to praktycznie niemożliwe bez wydawania pieniędzy. Kiedy wejdziesz do nowego miasta, nie możesz nawet użyć monet, które zostawiłeś w poprzednim, więc siedzą tam bezużyteczne. Za dużo reklam.
To moja ulubiona gra o gotowaniu. Grałem we wszystkie.Grafika i płynna rozgrywka sprawiają, że jest to pięć gwiazdek. Dziękujemy twórcom za aktualizowanie gry i tworzenie nowej zawartości dla graczy. To bardzo cenione.
Cooking Games Gry Online Darmowe
uwielbiam tę grę, ale jest w niej wada. w grach na czas nie ma sposobu na wygraną, z wyjątkiem użycia wzmocnienia. ciągle kończą mi się klejnoty. czuję, że jestem przygotowany na porażkę. po uruchomieniu licznika czasu wychodzenie pierwszego klienta zajmuje kilka sekund. następnie pod koniec gry ostatni klienci gotują jedzenie spóźnione o 1 sekundę. pls napraw ten problem
Paywall uderza mocno
Nur werbung
Pobierz Cooking City: frenzy chef restaurant cooking games najnowszą wersję (1.53.5000 ) APK na Androida.