(Android) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] cheat code άπειρα κρύσταλλα
Feb 10, 2022 16:30:45 GMT
Post by neutradcanivi on Feb 10, 2022 16:30:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code άπειρα κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Όπως και τα άλλα μυθιστορήματα, είναι ωραίο και η ιστορία επική ως κόλαση.
άλλη μια εξαιρετική προσθήκη στη σειρά. η υπόθεση είναι τόσο διασκεδαστική και μου αρέσει που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το θέμα δωρεάν και στη συνέχεια να επιλέξετε να αγοράσετε το επιπλέον κεφάλαιο στο τέλος, αν θέλετε. Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει στο επόμενο παιχνίδι!
Θα είμαι ειλικρινής η ιστορία είναι ότι το καλλιτεχνικό στυλ είναι εντάξει, οι επιλογές είναι βασικά ανύπαρκτες, καθώς δεν επηρεάζουν σχεδόν καθόλου και απλώς θα ωθηθείς στο κύριο μονοπάτι παρά την επιλογή σου ή απλώς θα τελειώσεις ένα γρήγορο παιχνίδι. η ιστορία κοιτούσε περίεργα, επιβάλλοντας χαρακτήρες σε εσάς και περιμένοντας ότι θα σας αρέσουν, πολλοί εδώ έχουν δώσει μια καλή βαθμολογία, υποθέτω ότι αυτό μπορεί να είναι το πρώτο τους vn το μόνο καλό κινητό vn είναι το ace academy καθώς το πιο δωρεάν vn σε κινητά αυτό είναι εξαιρετικά κάτω από το μέσο όρο vn
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι! Υπήρχαν τόσες πολλές ανατροπές και εκπλήξεις προς το τέλος! Εγώ πάντως του δίνω 10/10 θα το πρότεινα!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΤΕ!!!!
Cooking Dream Vabaajamängud deou
Αυτή η εφαρμογή ήταν καταπληκτική, η εφαρμογή είχε μια καλή πλοκή και μια καλή ιστορία! Μου άρεσε επίσης να βάλεις τα πράγματα που αρχικά υποτίθεται ότι ήταν εκεί με τους χαρακτήρες παρέα! Αυτή η εφαρμογή ήταν πραγματικά καταπληκτική ❤️
Εχω πρόβλημα. η εφαρμογή δεν λειτουργεί μετά την ενημέρωση του google
πώς μπορώ να ξεπεράσω το τμήμα "Πατήστε για να ξεκινήσετε" αυτού του παιχνιδιού...
Το τέλος ήταν τόσο ραγισμένο! Παιδιά κάνατε πολύ καλή δουλειά με αυτό! Ένιωσα τόσο δεμένος με αυτούς τους χαρακτήρες και την προσωπικότητά τους! Ειδικά στο τέλος με έκανε να κλάψω! Ελπίζω ότι και άλλοι άνθρωποι μπορούν να το απολαύσουν αυτό όπως όλοι όσοι το απολαύσουν. Αν μπορούσα, θα βαθμολογούσα ένα τρισεκατομμύριο αστέρια! Θα εγκαταστήσω προκλητικά όλα τα άλλα παιχνίδια σας! Επίσης, το έργο τέχνης είναι πολύ ωραίο!
Ήταν μια ωραία ιστορία, μακάρι να είχε διαρκέσει περισσότερο...
Το παιχνίδι ήταν ωραίο, οι εικόνες ήταν χαριτωμένες και τα σενάρια έχουν διαφορετικά κινούμενα σχέδια. Αλλά, όταν επιλέγετε τη λάθος επιλογή, παίζει ένα "παράθεση" 10 δευτερολέπτων. Δεν αλλάζει τα λόγια του, δεν μπορείς να το προσπεράσεις, οπότε είναι επαναλαμβανόμενο μετά από λίγο. Επίσης, το τελευταίο κεφάλαιο κόστισε πραγματικά χρήματα που είναι απογοητευτικό. Αυτό το παιχνίδι μου κράτησε 2 μέρες πριν το ολοκληρώσω, γι' αυτό κάντε ένα μέρος 2 👍
κακογραμμένο
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Περιπέτεια iqfc
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Περιπέτεια iqfc
Δίνω 2 αστέρια για την προσπάθεια που κατέβαλε ο κατασκευαστής και τα γραφικά. Εκτός από αυτό, είμαι πραγματικά ενοχλημένος και απογοητευμένος από το μυθιστόρημα/παιχνίδι, όπως και να το αποκαλώ. Λοιπόν, το αποκαλούν εκτός σύνδεσης, αλλά αν προσπαθήσετε να το παίξετε, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι και να παρακολουθήσετε προσθήκες, καθώς δεν μπορείτε να προχωρήσετε εκτός αν επιλέξετε τη σωστή επιλογή (η οποία είναι απρόβλεπτη) και πρέπει να επαναλάβετε τη σκηνή παρακολουθώντας προσθήκες. Τόσο ενοχλημένος από το επαναλαμβανόμενο "Κακό τέλος" "Ένα άλλο τέλος". Οι διάλογοι θα μπορούσαν να ήταν καλύτεροι tbh.
Ναι, συνήθως δεν αφήνω κριτικές, αλλά ο Θεός ανάθεμα αυτό είναι ένα αριστούργημα. Η ιστορία είναι φανταστική, οι χαρακτήρες έχουν ωραία ιστορία και μαθαίνεις περισσότερα γι' αυτούς, και με αυτό το τέλος όμως, στο τέλος χειροκροτούσα. Στηρίγματα για τους προγραμματιστές.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΠΕΤΗΡΙ∆Α
Αρχείο - Προγράμματα Ψυχικής Υγείας
οπότε έχω τα τρία παιχνίδια normal εγώ και οι ανώμαλοι φίλοι μου, 7 μυστηριώδη φόρουμ και I.B. οπότε έπαιξα I.B. και ο ήχος λειτούργησε, μετά άρχισα να παίζω ο ήχος 7 μυστηριωδών φόρουμ δεν λειτούργησε, οπότε νομίζοντας ότι ήταν σφάλμα, έπαιξα κανονικά, δεν λειτούργησε, οπότε επέστρεψα γρήγορα στο I.B. για να ελέγξω αν λειτούργησε ο ήχος έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ; κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι υπέροχο
Δεν μπορούσα καν να ξεκινήσω το παιχνίδι!
Story Me: otome interactive episode by your choice Android App .apk ... Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Κατεβάστε APK δωρεάν
Ακριβώς στις αισθήσεις. Έκλαψα και για τα δύο άκρα, ευχαριστώ πολύ. Αφαίρεσα ένα αστέρι επειδή ορισμένα μέρη θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν καλύτερη γραμματική. Αλλο από αυτό.? Τίποτα.! Μεγάλη ιστορία και υπέροχοι χαρακτήρες. Περισσότερη αγάπη στους προγραμματιστές~
Author: Angelos - aWESOME
Survivor: Γιατί πήγε στο νοσοκομείο η Κάτια Ταραμπάνκο; Θα ...
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική και βρήκα τα πρόσθετα πραγματικά αστεία. Δεν περίμενα να βρω μια εφαρμογή όπου θα μπορούσα να συνδεθώ με τους χαρακτήρες όπως έκανα εδώ. Βαθμολογώ τέσσερα αστέρια αντί για πέντε επειδή μπορεί να γίνει κουραστική η επανάληψη σκηνών προκειμένου να ληφθούν διαφορετικές διαδρομές, ωστόσο, αυτό το γεγονός ανταμείβεται καλά με επιπλέον σκηνές. Σας ευχαριστούμε για ένα απολύτως υπέροχο παιχνίδι. 😊
Ο Hajime δεν είπε απολύτως τίποτα λάθος, είμαι τόσο τρελός που "να της ζητήσω συγγνώμη". Είναι ανοησία. Δεν είχε καν λόγο να είναι θυμωμένη. Όπως γιατί ήταν έστω και τρελή; Νομίζω ότι με απογοήτευσε ακόμη περισσότερο αφού ο Hajime και εγώ έχουμε πολλά κοινά πράγματα, αλλά ακόμα κι αν θεωρώ τον εαυτό μου ευγενικό άτομο, δεν θα είμαι αυτός που θα ζητήσει συγγνώμη όταν το άλλο άτομο έκανε κάτι λάθος. Είναι γελοίο ειλικρινά. Και δεν είμαι κάποιος που έχει προβλήματα με το να ζητά συγγνώμη όταν πρέπει να ζητήσει συγγνώμη.
2019 Editorial Team - Open Journal Systems
Ειλικρινά θα μου άρεσε μια συνέχεια! Το παιχνίδι με κρατούσε πάντα στα πόδια μου και ήταν πολύ συγκινητικό. Θα εκτιμούσα αν μου λέγατε αν το tjere θα είναι συνέχεια αντί για το μήνυμα αντιγραφής και επικόλλησης που κάνετε συνήθως, το "Έχουμε κάνει άλλα οπτικά μυθιστορήματα να τα ελέγξουν"
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι. Ήταν αστείο και είναι υπέροχο που παίζεται δωρεάν. Η τέχνη και τα ηχητικά εφέ ήταν επίσης καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι άρχιζα το κεφάλαιο 3 και ανακάλυψα ότι αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση στο κεφάλαιο 1. Τα έπαιξα ήδη, οπότε δεν έχω διάθεση να ξαναπαίξω μέχρι αυτό το μέρος.
Πολύ ωραία ιστορία και οι τυχαίες καταλήξεις είναι πραγματικά αστείες.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι συνολικά, αλλά όσο έπαιζα το παιχνίδι οι μεταφράσεις έγιναν όλο και πιο δύσκολες στην ανάγνωση, κάτι που επηρέασε τις επιλογές μου. Ξέρω ότι μπορείτε να τα πάτε καλύτερα στις μεταφράσεις σας γιατί το I.B μεταφράστηκε όμορφα.
Download game package com.nomnomnami.syrup last version 2.4 ...
η μετάφραση θέλει δουλειά αλλά γενικά είναι αρκετά σταθερή. το μόνο μου παράπονο είναι ότι είναι λίγο σύντομο. επεξεργασία: ευχαριστώ που με ενημερώσατε για τα άλλα έργα σας, τα κατεβάζω τώρα!
γιατί πρέπει να πληρώσουμε για μυθιστορήματα εάν το κατεβάζουμε για να υποστηρίξουμε την εταιρεία σας, θα σας βαθμολογήσω με 1 αστέρι, εκτός αν μου δώσετε τα μυθιστορήματα δωρεάν, θα σας βαθμολογήσω με 5 αστέρια.
Ancient Greek I - OAPEN
Γι' αυτό συνήθως δεν σχολιάζω παιχνίδια ή τίποτα, αλλά αυτό με πήρε πραγματικά, και αυτό με έκανε να αγαπήσω, να κλάψω και σχεδόν να πεθάνω. ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλό, η ιστορία ήταν κάπως σύντομη, αλλά κυλούσε πολύ όμορφα και ήταν επίσης αστεία. 10/10 θα έπαιζε ξανά
Έχει εξαιρετική τέχνη, αλλά όχι πολύ καλή γραφή για οπτικό μυθιστόρημα. Αν η λέξη "χαχ" μπορούσε να μειωθεί από το λεξιλόγιο και μπορούσαν να μιλήσουν πιο κανονικά θα ήταν υπέροχο. Επίσης, στο μέρος όπου ο κύριος χαρακτήρας εισάγεται στο κλαμπ θα μπορούσε να γραφτεί καλύτερα, ξέρω ότι ο δαίμονας το έκανε αυτό για κάποιο λόγο, αλλά αν μπορούσε να επαναδιατυπώσει τις προτάσεις όπως θα μιλούσε κάποιος, θα ήταν υπέροχο.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Nuotykių fzsv
Λατρεύω το παιχνίδι και την ιστορία (δεν ξέρω αν ήταν σκόπιμα ή όχι, αλλά κάπου στο τέλος του κεφαλαίου 4 και στην αρχή του κεφαλαίου 5, δύο από τους χαρακτήρες σε μερικά τμήματα του κεφαλαίου είναι μετά τη δοκιμή λευκό μάλλον παρά χρωματιστό)
Δεν έχω να το παίξω μόνο επειδή δεν λειτουργεί καλά με το chromebook. δοκίμασα να το αλλάξω το μέγεθος, κτλ. Εξακολουθεί να μοιάζει με ένα φοβερό παιχνίδι, οπότε ορίστε τα 4 αστέρια-
Μισώ αυτήν την εφαρμογή, αν και φτιάχνω τη δική μου ιστορία, αλλά θα το διαβάσω