Post by neutradcanivi on Feb 10, 2022 16:33:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira več ključev ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Najboljša tttttttttttttt igra, ki sem jo kdaj igral, je zelo zanimiva in zelo dobra 😄😄😄😄
StrikeFortressBox Märulimängud vig
Prekine se, ko omrežje postane počasno.
dobro je, da vedno znova delaš iste igre, ali ne moreš narediti nekaj novega?
Škatla za udarno trdnjavo
Igro igram in igra mi je všeč. Igri sem dal 2 zvezdici hvala, ker si izumil igro adijo
Poskušam njihovo veliko kri in kar izginja 😡
odlična igra, vendar je potrebno, da mora biti skoraj enaka kot meme wars in ta igra potrebuje gumb za odstranitev rekvizita
Ne kupujte ničesar v tej igri, saj je prevara. Za svojo hčer sem kupil 9 $, da bi kupil več orožja, da se lahko skupaj igrata moji 2 hčerki. To mi je vzelo denar in še vedno nam ni dalo 1000 kovancev. Zdaj tudi ne morem dobiti vračila.
Ta igra me čaka, vendar ima včasih napako
Dobro, vendar je dodala drago pištolo in dodano samo 1 PIŠTO.
Vau!😖😖😖kakšna neuporabna igra ni gumba za streljanje!ta igra je res op ubita, nabil jo😤😤😤😤
Zdaj sovražim to aplikacijo, ker imajo hekerji neomejeno zdravje in nas ubijejo, to je goljufanje. Ubijemo se v enem strelu. Zdaj mi pa povej, kako boš to preprečil?
Ta igra je res zabavna, vendar je v rastlinski bombi toliko napak in je toliko napak, zato ji dajem tri zvezdice
Ne morem namestiti posodobitve
StrikeFortressBox Акционе wijn
Na splošno zelo dobra igra, mimogrede, ali lahko dodate več pušk, če je posodobitev? cenil bi to.
Dobra igra, vendar ocena 4, ker vam moram nekaj povedati, zakaj igra peskovnik shooter in jo igram, uporabljam obseg in ne delam glede vas.
StrikeFortressBox Märulimängud vig
Prosimo, posodobite to igro je tako dolgočasna tukaj zemljevidi, vendar piščančja puška dobiva toliko ogledov, prosim, posodobite to igro, prosim, prosim, ZAČNITE VAS PLS!!!
Igra je v redu, vendar sem opravil nakup in nikoli nisem prejel svojih kovancev, kontaktiral založnika igre in še vedno ni odgovora
Zaračunajte denar brez dovoljenja kiya, prosim, ne shranite igre
😍😍😍😍😍😍. Najboljša igra. O streljanju ali bojevanju ekip, pvp......💎💎💎💎💎💎💎
😍😉😙😄😉🙂😉😄😉😍😉🙂😉😄😉🤗😉🙂😙😅😁🤗😉🙂😊🤗😊😍😊😍😊🤐🎅🎅👰🙎👳👳👳🙎👳💆👸🙅👸👩💼👩. ✈️🤠😈😠😠😈🤠🤢😈😠😠🙃😭😟😭🙃🤑😟😭😦🤑🤑🤑👿🤥👿😈😠👿🤠👿🤠👿🤠👿🤠👿😠👿😠👿😠👿😠😠👿👿😡👿😡. 🤠🤠👿🤠👿🤠🤢🤠👿😠👽🤠🤢🤠👿👽🤠👿🤠🤠🤢🤠👿👽🤠🤠👽🤠👽👽🤠👽😠🤠🤢👽🤠🤠🚯⛔🚾🚻🚾🚾🛅🚾🚾🛅🚾🚺. 🛅🚾🚯🚮🚾🛄♿↘️↖️↖️↘️⤵️⬇️🔃↪️🔃↪️🔃↪️⬇️🔃↕️↘️↖️⬇️↖️📵↗️📵🔃📵🔃📵↘️🔄↕️↪️⬆️↩️↕️🔃↘️ Oh en ti amo i org ktg hudgens tebi ob tw🔃↖️↘️↘️🔃🔃↘️↕️↘️↘️↙️✡️☦️✡️♉🔛♊🔯☦️♊☸️♊bedinbedjdj
Ta igra je tako neverjetna, da sem jo igral vsakič
StrikeFortressBox Laga fte
Všeč mi je ta igra, ker ima preveč orožja in preveč con, vendar prosim☹️ dodajte več con in orožja, hvala za vsako stvar
Najprej odstranite mino iz našega inventarja in drugič razpršite našo točko zarodka po vsem zemljevidu, ne samo na enem mestu, če bosta ti dve stvari popravljeni, verjemite mi, da se bo ocena te igre povečala kot curek
Ko se dotaknete zaslona s in ga spustite, bo nekje drugje ali spremenil svoje mesto
Zelo lepa igra moje ime je velika mafija v tej igri sem preveč bogat v tej igri, vendar je ne igram samo za 1000 hrošča
Dobra igra, vendar nekako dolgočasna.
Ta igra je lepa, ima veliko pušk, tudi avtomobile, ko sem bil mlad, sem dobil vse avtomobile in puške👍👍
Obstaja težava, ko so pri zastavi za zajemanje ljudje preveč neumni, da bi vedeli, kam postaviti zadevo, popravite to težavo ali dodajte prijateljski ogenj 😠😠😠😠😠😠
Lahko še nekaj letalskih vozil
Ta igra je osupljiva
Jdif
Lepa igra. Vendar bi moral to narediti bolje
StrikeFortressBox Ação ysw
Ta igra je zanič. Poskušal sem doseči, da vsak Tim, ki zamuja, ne prenese
Jaz: nekomu odpihne glavo Igra: to je pa praska Nekdo: ustreli strop druge sobe Igra: Umrl si zdaj glej oglas
Lepa igra zelo zelo lepa igra😁😁😁😁
StrikeFortressBox Laga fte
Brate, ta igra je super...res lepo je igrati to igro...ampak zahteva, da dodate več pušk in naredite možnost, da naredite ekipo v duo ali moštvo...tudi bi bilo super, če bi jih bilo več načini v tej igri....to je vse...priporočam za prenos 😀😀
Goat Simulator Simulasi qprf
Najboljša igra s prijatelji.....